Met een JIM Mobile-herlaadkaart betaal je enkel wat je verbruikt. Je belt, surft, en sms’t aan de goedkoopste herlaadkaart-tarieven van België. Geen ingewikkelde tarieven met tijdelijke bonussen na elke herlaadbeurt. Gratis minuten naar andere JIM Mobile-klanten krijg je natuurlijk wel nog.

1 cent per MB

 1 cent per sms

8 cent per minuut

De goedkoopste herlaadkaart-tarieven van België.

Bestel je JIM Mobile-simkaart

Wat kun je met je belwaarde doen?

Hoelang kun je bellen, en hoeveel kun je surfen en sms’en? Kies je herlaadbedrag en ontdek wat je allemaal met je belwaarde kunt doen.

Ik surf veel
Ik bel veel
Ik sms veel
Stel, je verbruikte
sms + min + MB

Wat bedoelen we met herlaadkaart-tarieven?

Herlaadkaart-tarieven zijn de tarieven die je betaalt per verbruikte sms, megabyte, en belminuut, en ze gaan rechtstreeks van je belwaarde. Die tarieven gelden ongeacht eventuele gratis en/of tijdelijke bonussen die je bij een herlaadbeurt krijgt. Deze bonussen worden dus niet meegerekend wanneer we het hebben over herlaadkaart-tarieven. Zo hoef je je bij ons geen zorgen te maken over tijdelijke bonussen die beperkt geldig zijn én de dure tarieven die je daarna vaak moet betalen bij andere herlaadkaarten.
Meer lezen


Vergelijk met andere herlaadkaart-tarieven

De beste manier om je te tonen dat we de laagste tarieven hebben, is een vergelijking met andere operatoren. Selecteer er één om je huidige tarieven te vergelijken.
De vergelijking is gebaseerd op de belwaarde-tarieven in de markt op 01/02/2021.

Vergelijk JIM Mobile met
Sms'en 1 cent i.p.v. {{tariff.sms}} cent/sms
JIM Mobile is {{(tariff.sms / 1) - (((tariff.sms * 10) % 1) / 10) | number}} keer goedkoper
Surfen 1 cent i.p.v. {{tariff.mb}} cent/mb
JIM Mobile is {{(tariff.mb / 1) - (((tariff.mb * 10) % 1) / 10) | number}} keer goedkoper
Bellen 8 cent i.p.v. {{tariff.min}} cent/min
JIM Mobile is {{(tariff.min / 8) - ((((tariff.min / 8) * 10) % 1) / 10) | number}} keer goedkoper

Bestel je JIM Mobile-simkaart

Herlaadbedragen

Dit zijn onze herlaadbedragen. Je belwaarde blijft 12 maanden geldig. De gratis belminuten naar JIM Mobile-klanten blijven 1 maand geldig.

Bestel je JIM Mobile-simkaart

De laagste tarieven in België
Performant netwerk van Proximus
Eenvoudigste tariefplan
Betaal enkel wat je gebruikt
Belwaarde 12 maanden geldig
Gratis belminuten naar andere JIM Mobile-klanten

Surf je heel veel? Gebruik dan MEGASURF!

Dankzij de MEGASURF-bundel krijg je 1 GB extra mobiele data voor € 5. Sms MEGASURF naar 1984 om de bundel te activeren.

VOLUME PRIJS HOE ACTIVEREN
1 GB € 5 sms MEGASURF naar 1984

Bestel je JIM Mobile-simkaart

Voorwaarden en tarieven
Alle JIM Mobile-tarieven zijn onderhevig aan de algemene voorwaarden van Mobile Vikings nv, zijn voorbehouden voor persoonlijk gebruik en zijn enkel van toepassing voor nationale oproepen en sms'en, uitgezonderd speciale nummers en diensten van derden die extra kosten kunnen genereren. Je kan gebruikmaken van diensten van derden en speciale nummers. De kostprijs hiervoor gaat meteen van je belwaarde. Eventuele inbegrepen minuten van JIM Mobile naar JIM Mobile zijn enkel geldig voor gebruik binnen België, zijn 1 maand geldig en gelden niet naar speciale nummers. Je belwaarde is 12 maanden geldig. Je betaalt de eerste minuut van een gestarte oproep, vanaf de tweede minuut betaal je per seconde. Om de tarieven van oproepen naar speciale nummers (070, 077, 0900,..) te kennen, check je onze FAQ, of je belt naar 1984 (gratis in België) of +32 (0)456 19 19 84 elke werkdag tussen 8u30 en 17u. Sociaal voordeel is niet beschikbaar op de JIM Mobile-tarieven. Bekijk hier onze internationale tarieven.

Let op: om de MEGASURF-bundel te activeren, reserveert JIM Mobile € 0,20 van de belwaarde voor de eerstvolgende datasessie. Dit betekent dat een gebruiker minstens € 5,20 belwaarde nodig heeft om deze bundel te kunnen activeren. Om deze extra kost van € 0,20 te vermijden, kan het in bepaalde gevallen helpen om in de instellingen van een toestel de netwerkmodus te veranderen naar een optie zonder 4G (2G- of 3G-netwerk).