Met de JIM Mobile-herlaadkaart bel, surf en sms je aan de goedkoopste herlaadkaart-tarieven van België
en betaal je enkel wat je verbruikt. 
Zo betaal je 1 cent/sms, 1 cent/MB en 8 cent/min.

1 cent per MB

 1 cent per sms

8 cent per minuut

De goedkoopste herlaadkaart-tarieven van België.

Vergelijk met andere herlaadkaart-tarieven

De beste manier om je te tonen dat we de laagste tarieven hebben, is een vergelijking met andere operatoren. Selecteer er één om je huidige tarieven te vergelijken. We vergelijken de standaard herlaadkaart-tarieven die je als klant betaalt per verbruikte MB, belminuut, of sms, en die van je belwaarde gaan. Deze tarieven staan los van eventuele tijdelijke en/of gratis bonussen die je bij een herlaadbeurt krijgt.

Vergelijk JIM Mobile met
Sms'en 1 cent i.p.v.
{{tariff.sms}} cent/sms
JIM Mobile is {{(tariff.sms / 1) - (((tariff.sms * 10) % 1) / 10) | number}} keer goedkoper
Surfen 1 cent i.p.v.
{{tariff.mb}} cent/mb
JIM Mobile is {{(tariff.mb / 1) - (((tariff.mb * 10) % 1) / 10) | number}} keer goedkoper
Bellen 8 cent i.p.v.
{{tariff.min}} cent/min
JIM Mobile is {{(tariff.min / 8) - ((((tariff.min / 8) * 10) % 1) / 10) | number}} keer goedkoper

Bestel je JIM Mobile-simkaart

Tarieven

Dit zijn de tarieven van onze herlaadkaarten. Goed om te weten: je belwaarde blijft 12 maanden geldig. De gratis belminuten naar JIM Mobile blijven 1 maand geldig.

Bestel je JIM Mobile-simkaart

De laagste tarieven in België
Performant netwerk van Telenet
Eenvoudigste tariefplan
Betaal enkel wat je gebruikt
Belwaarde 12 maanden geldig
Gratis belminuten naar andere JIM Mobile-klanten

Wat kan je bijvoorbeeld doen met je belwaarde?

Hoeveel en hoe lang kan je bellen, surfen en sms'en als je weet dat je belt aan 8 cent/min, surft aan 1 cent/MB en berichtjes stuurt aan 1 cent/sms? Kies je herlaadbedrag en bekijk wat je allemaal zoal met je belwaarde kan doen.

Ik surf veel
Ik bel veel
Ik sms veel
Stel, je verbruikte
sms + min + MB

Wat met de JIM Mobile voordeelbundels?

Simpel. Omdat we nu zo’n goedkope tarieven hebben, heb je helemaal geen voordeelbundels meer nodig. Maar omdat we weten dat jij graag surft, kan je nog steeds onze MEGASURF-voordeelbundel activeren.

VOLUME PRIJS HOE ACTIVEREN
1 GB € 5 sms MEGASURF naar 1984

Bestel je JIM Mobile-simkaart

Voorwaarden en tarieven
Alle JIM Mobile-tarieven zijn onderhevig aan de algemene voorwaarden van Unleashed nv, zijn voorbehouden voor een persoonlijk en privégebruik en zijn enkel van toepassing voor nationale oproepen en sms’en, uitgezonderd speciale nummers en diensten van derden. Je kan gebruikmaken van diensten van derden, maar deze worden gefactureerd buiten je tegoed en/of bundel. Eventuele inbegrepen minuten van JIM Mobile naar JIM Mobile zijn enkel geldig voor gebruik binnen België, zijn 1 maand geldig en gelden niet naar speciale nummers. Je belwaarde is 12 maanden geldig. Je betaalt de eerste minuut van een gestarte oproep, vanaf de tweede minuut betaal je per seconde. Om de tarieven van oproepen naar speciale nummers (070, 077, 0900,..) te kennen, kan je een e-mail sturen naar info@jimmobile.be, of je belt naar 1984 (gratis in België) of +32 (0)456 19 19 84 elke werkdag tussen 8u30 en 17u. Sociaal voordeel is niet beschikbaar op de JIM Mobile-tarieven. Bekijk hier onze internationale tarieven.